Vimax Canada Original | Vimax Pills Review | Vimax Malaysia Testimoni

Vimax Canada

Vimax Malaysia canada original

Vimax Canada Original | Vimax Malaysia Testimoni | Vimax original malaysia | Vimax Pills Review

Apa nak jadi ni…
73% wanita tak puas di ranjang?

Ini bukan perkara main-main atau suka-suka.
Oleh itu jika anda seorang lelaki yang telah mempunyai pasangan… maksudnya mempunyai isteri, sedar tidak sedar pasangan anda berkemungkinan besar merupakan salah seorang dari 73% ini dan mengalami masalah yang sama.

Satu kajian yang telah dilakukan di Amerika mendapati :

✔Lebih 75% dari wanita di dunia ini mahukan pasangannya mempunyai zakar yang besar dan panjang.
✔2 dari 3 orang wanita tidak berpuas hati dengan saiz zakar pasangan mereka.
✔88.7% dari para lelaki akan mencuba membesarkan saiz zakarnya walau dengan apa pun caranya.

Nah… kajian dan statistik telah menunjukkan kebenaran ini.

Anda boleh cuba bertanya terus kepada pasangan anda samada beliau puas atau tidak dengan ’performance’ anda… sah-sah memang tak akan mengaku depan anda yang beliau tidak puas.

Sebenarnya ada banyak faktor yang menyebabkan perkara ini berlaku. Ianya satu penyakit sebenarnya.

Akibat kurangnya aktiviti pengaliran lancar darah pada bahagian zakar dan sekitarnya maka senjata utama para lelaki tersebut tidak mampu berfungsi secara maksima.

Ini terjadi kerana gaya hidup, gaya pemakanan serta keadaan sekeliling yang memberi kesan kepada diri para lelaki termasuk keupayaan senjata utama mereka.

✔Pemakanan yang banyak mengandungi toksin, bahan awet, pewarna, kondisioner serta kandungan garam-gula-lemak yang tinggi.
✔Merokok juga banyak menyebabkan kematian sel-sel dalam badan.
✔Kehidupan seharian sibuk dengan kerja dan kerja dari awal pagi hingga ke lewat petang dan kadang-kadang ke malam. Tiada masa untuk diperuntukkan bagi menjaga kesihatan diri.
✔Tekanan kehidupan samada di tempat kerja mahupun di rumah. Tekanan akibat tuntutan kewangan, tuntutan keperluan sehinggalah tekanan dari perhubungan.

Terlalu banyak sebenarnya faktor-faktor yang menyebabkan perkara ini berlaku. Jadi perkara ini tidak boleh dielak.

Cuba anda bayangkan jika 73% wanita tidak puas dalam hubungan seks mereka, berapa keratkah LELAKI yang tinggal dimana senjata ampuh mereka itu dapat berfungsi dengan baik?

Vimax-Asli

Cuak kan…???

Mahu tidak mahu para lelaki di luar sana saya ingin berpesan… BERUBATLAH… selagi masih boleh berubat.

Tibalah masanya saya tunjukkan kepada penyelesaian bagi masalah ini.

Baiklah saya ingin perkenalkan dahulu satu produk yang bakal merealisasikan impian anda untuk memiliki bukti kelakian yang sebenar. Vimax Canada Original

Vimax Canada Original
 

Hanya Vimax Malaysia Izon 3D Dupont Hologram, Saya Ulang, Vimax Malaysia bukanlah dari malaysia, tetapi dikilangkan di kanada atau Usa dan dijual di malaysia. Hanya Vimax Original Izon sahaja yang ORIGINAL buat masa sekarang. Sekarang Bagaimana ubat ini membantu anda?

kebaikan-vimax-canada-original

Vimax adalah pemakanan tambahan dalam bentuk pil yang dihasil dan diformula dari herba-herba asli terpilih dari seluruh dunia yang mempunyai kuasa yang tinggi untuk menambah saiz zakar lelaki, meningkatkan prestasi seks serta kesihatan dan membantu para lelaki mencapai tahap ereksi yang maksima.

Dikatakan bahawa pengamal herba-herba yang terkandung dalam produk ini mampu melakukan hubungan seks sehingga 3 kali untuk satu malam dan dilakukan pada setiap malam. Memang hebat.

 

Kebaikan Vimax Original Canada

Ini kerana dengan mengamalkan Vimax Canada ianya mampu membantu LELAKI :
✔Menyihatkan zakarnya kerana pengaliran darah pada zakar akan berjalan dengan lancar.
✔Menyelesaikan masalah mati pucuk. Ini kerana masalah mati pucuk menjadi antara punca ketakutan para lelaki.
✔Membantu memuaskan wanita ketika di ranjang kerana dengan kepanjangan dan saiz yang cukup besar mampu menyentuh bahagian-bahagian sensitif dalaman wanita.
✔Menambah jumlah mani aktif kepada para lelaki.
✔Untuk beraksi lebih lama kerana membantu menyelesaikan masalah klimaks pra-matang.

Kesemua ini dapat anda miliki dengan tanpa perlu bersenam serta mengurut kerana ia dapat berfungsi bila-bila masa walau apu pun keadaan anda dengan produk ini. Namun anda digalakkan melakukan senaman bagi menambah stamina anda.

Jangan terkejut selepas anda menggunakan produk ini, zakar anda akan menjadi keras yang tidak pernah anda lihat dan rasa sebelum ini apabila nafsu anda memuncak.

Sememangnya ada banyak produk-produk seumpamanya yang mendakwa mampu meningkatkan prestasi zakar lelaki tetapi percayalah terlalu banyak produk tiruan atau yang tidak disahkan di luar sana.

Kebanyakkan darinya hanya menggunakan dadah dan bukan dihasilkan dari herba-herba asli.

Pil Vimax canada telah lama berada di pasaran seluruh dunia. Kini masuk 15 tahun ia dipasarkan. Ini membuktikan mendapat sambutan dan memberikan banyak manfaat kepada pengamalnya.

Dipatenkan dan mempunyai lesen Trade Mark; Health Canada product number: 159345, USA Trademark: 3307253, Canada Trademark: TMA690523 Company: Pillsexpert, Izef LLC.

Melalui ujian klinikal yang dilakukan terhadap 10,000 peserta lelaki umur lingkungan 18-78, 95% peserta mendapat kesan-kesan yang optimum dan memberangsangkan dengan menggunakan produk ini.

Produk ini adalah 100% selamat dan semulajadi. Hanya herba berkualiti tinggi diguna untuk hasilkan Vimax. Boleh diguna oleh lelaki berusia 18-78 tahun

Dengan kehebatan herba-herba yang digunakan serta “Technology Smart Dose” pengguna VIMAX tidak perlu menelan 2-9 kapsul sehari seperti herba-herba jenama yang lain. Hanya satu kapsul sehari sudah mencukupi.

Mari lihat apakah herba-herba yang terkandung di dalam Vimax original canada

✔Benih Menggetar (Seman Cuscutae)
Benih menggetar dikenali sebagai tonik yang menguatkan buah pinggang dan digunakan secara meluas untuk memulihkan masalah seksual seperti mati pucuk, pelepasan air kecil waktu malam, ejakulasi pra-matang.

✔Saw Palmetto Powder
Dikenali untuk merangsang libido yang rendah pada lelaki dan meningkatkan tenaga seksual. BPH menemukan bahawa ekstrak saw palmetto mengurangkan radang prostat dengan kadar 13%.

✔Epimedium Sagittatum 04:01 Ext (Menyalak/Kambing Girang/Kambing Miang)
Doktor/Pengamal Herba Cina melaporkan bahawa Epimedium Sagittatum/Horny Goat Weed meningkatkan libido dan meningkatkan fungsi ketegangan.

✔Hawthorne Berry (Fructus Crataegi)
Hawthorn membantu melindungi anda daripada penyakit jantung dan mengawal tekanan darah tinggi dan kolesterol tinggi. Sekaligus membantu pesakit kardiovaskular.

✔Cayenne / Lada
Digunakan untuk menangkis penyakit dan menstabilkan peredaran darah. Ia juga mencegah sakit jantung dari serangan jantung yang mengejut dengan meningkatkan kekuatan jantung tetapi bukan tekanan darah. Ia mempunyai kebolehan untuk membina semula tisu yang rosak dan juga menolong menghilang kelesuan akibat persetubuhan.

✔Panax Ginseng (akar)
Ginseng merangsang kegiatan kedua-dua fizikal dan mental dan mempunyai kesan positif terhadap kelenjar seks. Sumbangan herba ini merawat kemandulan, dan pancutan pramatang. Ia juga cenderung membina darah dan sperma.

✔Gingko Biloba JKR
Tindakan herba ini boleh membantu menyokong otak, sistem saraf pusat dan ketidak upayaan saraf. Ginkgo meningkatkan peredaran darah periferi dan pengoksigenan.

✔Inosine Anhydrous
Ialah bahan semula jadi yang boleh membantu meningkatkan keupayaan badan untuk membawa oksigen, tanpa pengambilan oksigen di dalam paru-paru, jadi ia boleh bekerja lebih keras, lebih kuat. Ini adalah bukti kepada manfaat yang bagus semasa aktiviti seksual.

✔Avena Sativa Ext 10:01 (Oat Straw Ext)
Pemberi tenaga dan penggalak nafsu tanpa kesan sampingan yang berbahaya. Juga dikenali sebagai Seed Milky Oat atau Oat Liar, Avena Sativa digunakan untuk merangsang kedua-dua jantina lelaki dan wanita dengan cepat dan berkesan.

✔Tribulus Terestris Powder
Tribulus Terrestris kini terkenal sebagai penggalak bagi tujuan meningkatkan daya seks. Maksud dan herba ini berasal dari bahasa Bulgaria, kajian yang dijalankan dalam tahun 1970-an, mendapati kesan ke atas testosteron meningkat dan hormon “lutenizing” di kalangan lelaki yang dimiliki oleh pasangan subur.

 

Kelebihan Vimax Canada Original

MINGGU 1-4
✔Dalam beberapa minggu anda akan dapati kesan peningkatan stamina dan daya seksual.
MINGGU 4-8
✔Selepas itu, selepas 2 bulan, anda akan dapati kekerasan zakar bertambah. Begitu juga ketebalannya, anda akan dapati ia lebih lebar dan keras. Apabila anda berdiri di depan cermin, zakar anda akan kelihatan gemuk dan tebal
MINGGU 9+
✔Apabila anda mengalami ketegangan, anda akan lihat perubahan ketara. Zakar anda kelihatan tegap, kuat dan teguh. Ia hanya mengambil masa 3 bulan sahaja untuk zakar anda kelihatan kuat, tegap dan besar. Selain kepuasan pancutan mani yang berganda, air mani anda akan keluar dengan banyak sekali

Cara Makan Vimax Canada Original
1. Ambil pil 1 biji (sebiji) sehari 30 minit selepas sarapan pagi atau sebelum tidur.
2. Minumlah air masak lebih atau makan buah-buahan.
3. Pastikan perut anda tidak kosong sebelum mengambil vimax
Jika anda rasa kurang selesa, minum air suam dengan kuantiti yang lebih. Amaran … jangan ambil lebih daripada 2 biji sehari.

Dah tau khasiat dan cara makan now kita tengok Testimoni Vimax pilihan dia pula

Testimoni Vimax Canada

Testimoni-vimax-malaysia

 

Vimax-malaysia-review

 

Testimoni-vimax-canada

 

Vimax-canada-review

 

Testimoni-vimax-canada-original

 

Vimax-canada-original-review

 

Testimoni-vimax-asli

 

Vimax-asli-review

 

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

Apa Manfaat Vimax Canada Original?
Jika anda mengamalkan dan menggunakan VIMAX, anda akan mengalami 3 perubahan besar dalam kehidupan seks anda!
✔Keseronokan seksual yang bertambah.
✔Lebih keras, lebih panjang
✔Dorongan seks bertambah.

Apa Khasiat Vimax Canada Original
✔Dapat menguatkan fungsi prostat. Ia juga merencat radang prostat dengan berkesan.
✔Radang Prostat dapat direncatkan sehingga 13%. Dapat meningkatkan keinginan seks dan stamina.
✔Ia dapat membuatkan zakar anda kelihatan tegap di depan pasangan anda.
✔Anda akan miliki ereksi yang kuat dan keras. Ia juga membantu menguatkan aliran darah dan sekaligus ereksi anda bertambah dan zakar akan kelihatan lebih besar.

Akan memberi ereksi yang anda perlukan. Keras seperti batu setiap masa yang anda inginkan. Tiada lagi masalah kerana ia bantu anda untuk menaikkannya.
Akan pastikan darah anda lancar dan membantu anda kekal tegang dan sentiasa kuat.

Zakar menjadi lebih kuat dengan orgasm yang jitu.
Sekaligus menghentikan pancutan pramatang dengan menguatkan otot lantai pelvis.
Meningkatkan kesuburan sperma, mencergaskannya. (Mudah dapat zuriat)
Air mani bertambah banyak dengan pancutan yang puas dan berganda.

Untuk berapa lama penggunaan vimax malaysia original untuk kesan yang lebih baik?
Kami mencadangkan agar anda membeli sekurang-kurangnya 3 atau 4 botol atau 9 set atau 12 set untuk hasil-hasil terbaik. Anda perlu memahami bahawa struktur badan amat penting dalam pembinaan zakar anda. (Sebotol cukup untuk 30 hari penggunaan)

Anda bersetuju menggunakan produk ini tanpa paksaan dari mana-mana pihak, anda perlu tahu bahawa produk ini adalah diimport daripada luar Negara. Jadi anda bertanggungjawab ke atas penggunaan tersebut.

“Tahukah anda kebanyakan herba yang anda makan tidak memberikan anda kesan dan tidak berupaya membantu anda?
Ini kerana herba tersebut dihasilkan secara pukal melalui kaedah makmal dan artificial (Tidak Asli)”

Oleh kerana kehebatan pil ini telah tersebar ke seluruh dunia maka para penipu yang ingin mengaut keuntungan mengambil kesempatan dengan mengeluarkan pil Vimax tiruan pada harga original. Produk tiruan adalah bahaya . Setiap botol produk asli akan ada ID khasnya yang mana di import terus dari Pill Expert Inc. Contoh Produk Vimax tiruan seperti Vimax lot 9972, vimax biru putih dan vimax asia dan ramai yang terkena. Produk original contoh yang mempunyai izon code (made in canada) atau (made in usa) dan myidaman.

Vimax-Izon

KENALI VIMAX ORIGINAL

Produk Original mempunyai Stiker/Hologram bewarna hijau dan mempunyai tulisan “IZON” serta mempunyai “No Siri”.Hologram itu sendiri mempunyai ciri keselamatan. Melalui hologram seperti gambar diatas.Anda boleh semak original ini pada laman web vimax dibawah.

https://www.vimax.com/genuine.html

Panduan Menyemak Vimax Yang Betul-Betul Original Dan Selamat Di Gunakan !!!!

Step 1

Ambil anda dan lihat Number Siri pada Stiker/Hologram izon

vimax malaysia original

Step 2

Layari website rasmi https://www.vimax.com/genuine.html

Seterusnya masukkan siri number/id number yang terdapat di hologram Izon tersebut di dalam ruangan seperti gambarjah di bawah:

VIMAX ANTI COUNTERFEIT CHECK

Step 3

Anda akan dapat melihat seperti gambarajah di bawah sekiranya Vimax tersebut Original.

VIMAX original ANTI COUNTERFEIT CHECK

Step 4

Jika ia nya tiruan, anda akan dapat melihat seperti gambarajah di bawah

VIMAX fake ANTI COUNTERFEIT CHECK

Ingat!! Jangan tertipu dengan helah  penjual vimax yang menjual selain dari Vimax Izon beserta Number Siri..Sebelum anda membuat pembelian tengok dahulu Vimax yg di jual.

INGAT PRODUK TIRUAN MEMPUNYAI VIMAX SIDE EFFECT YANG SANGAT BAHAYA

Produk Original Izon Dupont, ianya mempunyai ciri keselamatan yang tidak boleh ditiru iaitu 3D Hologram seperti gambar paling atas yang membolehkan anda menyemak Number Siri original nya.

Try Produk Original, sekurang-kurangnya sebotol. Tetapi kami syorkan 3 botol untuk kesan optimum! Rasai perbezaannya!
VIMAX CANADA ORIGINAL SANGAT HEBAT & ISTIMEWA UNTUK LELAKI MASA KINI !!
AYUH JANGAN BERLENGAH LAGI !!
BUAT PESANAN ANDA SEKARANG JUGA

Dapatkan Vimax murah disini..dan pastinya produk Original. Money back guarantee if not original.

CARA-ORDER

1)Langkah 1: Harga Vimax Canada Original / Vimax Malaysia Harga/ Vimax Malaysia Price

harga-vimax-MALAYSIA

FREE POSTAGE
(SEMENANJUNG , SABAH N SARAWAK)

Beli 3 botol keatas  : Dapat Free Gift

Borong min 10: Whatsapp 01126271834 Stokis Vimax Canada Original

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :

No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris

Atau Akaun Maybank :

No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – kedaidewasa24@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke https://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke https://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Contoh:Vimax canada original,6 botol,RM900, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Ahmad Razi B. Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN. 01123456789

4) Bayaran mengguna Card Credit atau Debit card

Boleh Klik Link Dibawah atau Gambar Dibawah

  1. https://app.senangpay.my/payment/147883694756

senangpay

Belian 2 kotak keatas..Whatsapp/Sms 01126271834 Utk Promo Code Vimax

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

5) CASH AND CARRY / BY HAND / COD

CASH AND CARRY / BY HAND : SHAH ALAM KOTA KEMUNING WHATSAPP 01126271834

CASH AND CARRY / BY HAND : KLANG / PANDAMARAN/PELABUHAN KLANG WHATSAPP Zack 0126744936

CASH AND CARRY / BY HAND : RAWANG/SG CHOH/SERENDAH/ANTARA GAPI WHATSAPP 01126271834

VIMAX COD KL / Penghantaran By Hand

(ISNIN-AHAD 10AM-12AM)

(Vimax KL, Kepong, Jinjang, Selayang, Batu Caves, Mont Kiara, Sri Hartamas, Bandar Sri Damansara, Sungai Buloh, Bandar Utama, Wangsa Maju, Gombak)

Sila Sms Nama, Lokasi,Kombo & Waktu
Contoh Format Whatsapp/SMS
Nama: Ahmad, Lokasi: KLCC, 3 botol. Waktu : 12-1.00PM

Hantar Detail Anda Ke
011-26271834
Whatsapp / Sms

tempah-sekarang

 

5
User Review
5 (1 vote)
This entry was posted in Lelaki. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *